Weet je wat. Ik vind beide prima.
Met dit baby citaat prijst het Duitse Wiona haar luiers en baby verzorgingsproducten aan. Zelf omschrijven ze de producten als vlinderzacht en slim alternatief.

1218096970_produkte2De luiers zijn volledig afbreekbaar en composteerbaar.  Ze zijn gemaakt van biologisch maiszetmeel en de binnenkant is vervaardigd van cellulose uit FSC gecertificeerde cellulose uit duurzame bossen.

De verzorgingproducten van Wiona zijn biologisch. Bovendien zijn ze  dermatologisch getest en zeer huidvriendelijk bevonden. Zo heeft Wiona voor eczeem een prima natuurlotion.

Het initatief voor deze baby bio-lijn komt van Jeanette Brakkee-Meijer,  die tot haar eigen verbazing een gelijksoortig product niet kon vinden in de Nederlandse winkels. Zij heeft er voor gezorgd dat deze producten nu ook in Nederland te verkrijgen zijn via Wiona Nederland.