Wat is dat toch? Hoe donkerder de dagen hoe meer reclame voor lingerie. Ik krijg het ijskoud van die schaars geklede mensen in de sneeuw. Hoe dan ook….. ook de duurzame hoek doet vrolijk mee.

Voor onder de kerstboom een exclusief groen idee: verstop onder de kerstboom een lingerieset die heel toepasselijk is gemaakt van dennenbomen. En nog zeer Frans chic ook! Het mode-ecolabel g=9.8 heeft een proces ontwikkeld waarbij enzymen de houtvezels van naaldbomen omzetten in vezels. Wanneer deze gemengd worden met Spandex ontstaat een elastische stof, perfect voor panties of voor heerlijke loungepakken voor op de bank. De stof voelt zacht aan en draagt comfortabel.
Deze nieuwe collectie lingerie en home wear is net binnen bij Wat Mooi.

Ook webwinkel Lotika zorgt voor een sprankelende Kerst met een vrolijke eindejaarscollectie van Pants to Poverty. Er zijn fantastische rode kerst boxer shorts voor hem en haar. Met schitterende sterretjes in paars en blauw voor de dames en met engelenvleugeltjes voor hem in blauw en groen!

Ook voor de kerstvrouw dus!

De shorts van Pants to poverty zijn geïnspireerd op de kleuren van het Holi festival in India en zijn verkrijgbaar in radical reds, yummy yellows, pouting pinks, groovy greens en ballistic blues. Ze zijn gemaakt van ecologisch katoen en worden op fair trade basis geproduceerd. De boxers zijn heel populair in Engeland en in Nederland bij Lotika verkrijgbaar.

En dan is er nog Fair21 met Peau Ethique. Deze kwaliteitsproducent van ekologische fair trade lingerie heeft weer een aantal prachtige nieuwe modellen gemaakt. Heel toepasselijk voor de Kerst in rood, of in altijd bruikbaar zwart. Ook is de basislingerie uitgebreid in zwart en in lichtrose. Hieronder een overzicht met voorbeelden van de nieuwe artikelen.

Volop keuze dus om ook onder je kerst outfit goed voor dag te komen.