Lieve papa

Wat je eigenlijk nooit mag weten
Ik had liever Kees geheten

Je dochter

Heb jij ook een groot geheim? iets op te biechten? Heb je het afgelopen jaar iets stouts gedaan? Schrijf het op in dichtvorm (in maximaal 15 zinnen) en stuur het in naar Tony´s rijmgeheim.
Als je meedoet maak je kans op mooie prijzen, o.a. op een doos met zestig eerlijke chocoladeletters van Tony of een Mean Bean zitzak. Je gedicht wordt op de website gepubliceerd (bovenstaand gedicht staat er al op.)

Vorig jaar bracht Tony’s Chocolonely samen met de Groene Sint als enige in het land fair trade chocoladeletters op de markt. Dit jaar heeft Tony’s Chocolonely letters van melkchocola in een rode verpakking, letters van pure chocola in een blauwe verpakking en helemaal nieuw is de Arabische letter M van chocolade.

 

De eerlijke letters zijn te koop bij veel supermarkten, wereldwinkels en allerlei andere kleinere winkels. Op de website kun je opzoeken waar voor jou het dichtsbijzijnde verkooppunt is. Heb je een grote voorraad nodig, dan kun je de letters bestellen in de webwinkel.
Of stuur een origineel gedicht naar Tony´s rijmgeheim… dan win je misschien wel een hele doos!