Ga je verbouwen? Of wordt binnenkort je nieuwbouwhuis opgeleverd? Vermijd dan eens de gewone bouwmarkt en stap virtueel binnen bij Eco-logisch, de (web)winkel voor milieuvriendelijke producten voor in en om het huis. Je vindt er mooie bamboe vloeren, strakke design eco-haarden, milieuvriendelijke verf, leemstuc, spaarlampen, luchtkussenfolie gemaakt van maïs, milieuvriendelijk isolatiemateriaal, gereedschap en nog veel meer…

Eco-logisch heeft ook een winkel waar je echt kunt binnenstappen en rondkijken. Op het Van Slingelandtplein nr. 9 in Amsterdam. Het is de eerste duurzame bouwwinkel in Nederland. Eco-logisch wil graag een vraagbaak en ontmoetingspunt zijn voor mensen die op een milieubewuste manier hun huis willen verbouwen, inrichten en bewonen.

Dat ecologische materialen erg mooi kunnen zijn, en misschien wel mooier dan ‘gewone’ zie je wel aan deze muren bewerkt met leemstuc van Tierrafino: