Littlewings is een paar maanden geleden begonnen met een ecologische collectie voor kinderen tot 4 jaar, zie ook ons eerdere bericht. Nu gaan ze nog een stapje verder met natuurlijk geverfde stof voor de pyjama collectie. De zachte en natuurlijke ‘feel’ van de natuurlijk geverfde stof leent zich perfect voor een pyjama, die direct in contact komt met de babyhuid. Volgens Littlewings hebben de baby-modellen dit tijdens de fotoshoot al ervaren. Heerlijk vonden ze het, om niet meer uit te doen!

Natural Dye: Eeuwen oude kennis en nieuwe technologie
Met deze eerste Natural Dye pyjama wil littlewings de kennis en know-how van de Indiase Natural Dyers weer gebruiken en proberen het tot een nieuw niveau te brengen waar het samengaat met de huidige technologie en zo nieuwe mogelijkheden schept voor de industrie. Planten en Mineralen bieden een enorme variëteit aan kleuren, die los en bij elkaar samen harmonieus en evenwichtig zijn.

Uiteraard is een natuurlijk kleurengamma duidelijk anders dan die van de reguliere verfmethoden. Maar de prankelende kwaliteit van natuurlijke kleuren heeft zeker zijn eigen charme. Let wel op de wasvoorschriften om lang te kunnen genieten van de unieke kwaliteit van deze pyjama’s.

De collectie van Littlewings is verkrijgbaar in de Littlewings webshop en vanaf 1 augustus ook bij de Bijenkorf.