Fair2Kids is de website met hippe kinderkleding van Fair21. Alle kleding wordt volgens het Fair Trade principe gemaakt en voor een groot deel van biologische stoffen. Maar ze gaan nu nog een stapje verder door op de website tweedehands kinderkleding aan te bieden, die ook nog fair trade dan wel biologisch is. Een logische gedachte want juist kinderkleding ziet er vaak nog goed uit terwijl de kinderen er al lang uit zijn gegroeid. 

Op het moment van schrijven is een meiden tuniek te koop, zie de foto hiernaast. Een mooi meiden tuniek met broek, gemaakt van organisch katoen merk serendipity. Alleen…. dat is het enige artikel op dit moment.

Dat kan natuurlijk beter. Dus heb je nog wat verantwoorde kleding over? Bied het te koop aan op Fair2Kids. Het is heel eenvoudig, een kwestie van per email een foto opsturen met de maat en een korte beschrijving en Fair2Kids plaatst het op de website onder het kopje tweedehands kleding. Probeer het eens!