Sabine Horsting en Jolanda van Dijk waren jarenlang collega’s in een natuurvoedingswinkel. Door vragen van klanten en eigen interesse kregen zij het idee om een webshop te beginnen voor fairtrade en biologische kleding. Geen grauwe vormeloze T-shirts, maar mooie kleding van mooie merken! Sinds april 2008 is hun webwinkel voor fairtrade en biologische kleding in de lucht: www.goeiekleren.nl.

Ze verkopen er (nog) een kleine collectie kleding van de merken Ethos, Leela, Inti en Ideo. Het stijlvolle overhemd op de foto is van Ideo, een Frans merk. Het shirt is gemaakt van biokatoen (Skal gecertificeerd). Mensen in India, Cambodja en Peru maken de kleding. Ideo zorgt ervoor dat hun arbeidsomstandigheden goed zijn.

Door deze kleding te kopen draag je bij aan een beter milieu en eerlijke handel.

2 thoughts on “Goeie kleren bij Goeie Kleren!

 1. Eerlijke kleding webshops zijn altijd moeilijk te vinden, helemaal met zo’n leuke collectie als deze. Op EcoGoodies staan de leukste eco webshops op een rij

 2. Hallo!
  Ik ben Geertje en woon in Guatemala. Ik maak hier met mensen die hun huizen en middelen van bestaan verloren hebben tijdens de orkaan Stan in 2005 o.a. sieraden. Ik betaal Fair Trade prijzen. Er is al een importeur die enkele van onze sieraden inkoopt.
  Zouden jullie geinteresseerd zijn in speciale ontwerpen voor bij jullie kleding?

  Kijk voor voorbeelden maar eens op;
  guatemala.biedmeer.nl

  Hartelijke groeten,
  Geertje Engel

Reacties zijn uitgezet