77.jpgGisteravond een potje soep van de kleinste soepfabriek opengemaakt. De soep werd door alle tafelgenoten met smaak opgelepeld. Heerlijke tomatencrèmesoep met puur natuurlijk ingrediënten. De soep is ambachtelijk gemaakt en heeft het Eko-keurmerk.
Dat smaakt naar meer…
Op de website van de Soepfabriek zie ik dat er voorlopig nog heel wat te smullen valt, want Michel Jansen – eigenaar en enige medewerker van de soepfabriek – heeft nog veel andere eko- en natuurlijke soepen in zijn assortiment.

Vijf soepen van de KleinsteSoepFabriek (Acqua Cotta, bisque tomatensoep, komkommersoep, kippenbouillon en runderbouillon) zijn op dit moment te koop bij 64 Jumbo-supermarkten. Verder kun je de soep o.a. vinden bij natuurwinkels. Op de website kun je zien waar verkooppunten zijn.

2 thoughts on “Een lekker soepje!

  1. De soepen van DeKleinsteSoepfabriek van Michel Jansen zijn sinds 1 september 2007 ook te koop bij de webwinkel Cederhof.com, een nieuwe webwinkel met Nederlandse streekproducten. Andere producten die Cederhof.com in het assortiment heeft zijn ruim 20 Nederlandse wijnen, waaronder vele prijswinnaars, Hoeksche chips, Hoeksch bier, droge worst uit Friesland en Groningen, molenmixen van Molen De Bente uit Drenthe en vele soorten ambachtelijke jams en vruchtensauzen. De producten zijn van hoge kwaliteit, bestellingen boven de 30 € worden gratis verzonden.

  2. Pingback: Good Sense » Blog Archive » Streekproducten uit Nederland bij de Cederhof

Reacties zijn uitgezet