Op de Nachtegaalstraat 49 a in Utrecht vind je Pete & Pien – the Cosmopolitan Store
Pete en Pien houden van reizen. Tijdens hun reizen raakten ze onder de indruk van de armoede in de wereld. Ze besloten hun carrière te veranderen en begonnen aan iets nieuws: een winkel met producten die bijdragen aan een mooiere wereld. Producten die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.

Het assortiment varieert van een trendy koffiekopje uit Ecuador, biologische koekjes uit Engeland, hammam zeep uit het Midden Oosten tot duurzame bamboe vorkjes uit China. Pete & Pien  speuren de wereld af op zoek naar leuke en eigentijdse producten met een meerwaarde.

   products_travelling_2.jpg   products_seasons_4.jpg  products_table_3.jpg
En soms vinden ze die producten ook gewoon dicht bij huis… Pete & Pien verkopen ook de biologische soep van de kleinste soepfabriek!