lichtblauwek1.jpg       ketting02_1.jpg

Trendy, betaalbare sieraden uit de Derde Wereld zijn te koop op de website van Sieraden4Life.  De sieraden zijn gemaakt door kwetsbare vrouwen in ontwikkelingslanden. Door hun sieraden te kopen, help je deze vrouwen om hun leven weer op te bouwen. Daarnaast bied je hun kinderen een kans op een beter bestaan.

De sieraden uit Afrika worden geïmporteerd door de Stichting Voor Vrouwen en Kinderen in Kenia (VVKK). Deze stichting helpt vrouwen en kinderen in Kenia door economische initiatieven en scholingsprojecten.

De sieraden uit Azië worden geïmporteerd door A Beautifull Story, opgericht door Cathelijne Lania. De organisatie legt letterlijk de “link” tussen productie en markt. Tussen “het rijke westen” en derde wereld landen. In deze landen zitten veel ondernemers met potentie en ambitie. Maar door omstandigheden hebben ze niet altijd toegang tot kapitaal en een afzetgebied.

Door de aankoop van deze prachtige sieraden steun je een goed doel en verwen je jezelf en de maaksters van deze duurzame sieraden een beetje!

3 thoughts on “Sieraden 4 Life uit Afrika en Azië

 1. verkoopt u ook produkten op locatie. ik organiseer een benefiet voor afrika 11 december in Utrecht.
  06-13864581 of 030-2711009

  er zijn geen kosten aan verbonden
  ik hoor graag een reactie.
  hartelijke groet
  Elise

 2. Geachte heer,mevrouw,

  Op zaterdag 18 juni 2011 organiseren we voor het 6’de keer een Multi Culti dag in Harderwijk. Wij hebben van 28 landen muziek, dans, kunst etc. wij willen u vragen of u ook wilt deelnemen als kraamhouder. Er komen ongeveer 5000 mensen. Uw kunt hier ook u producten verkopen. Hopelijk raakt uw ze bij deze grote culturele evenement veel spullen kwijt. Wij vragen € 15 voor een kraampje.
  Het is dus zaterdag 18 juni van 11:00 uur tot 19:00 uur.
  Op onze website kunt u een filmpje zien van vorig jaar op http://www.sbbharderwijk.nl
  Als u geïnteresseerd bent kunt uw mij mailen of bellen.

  Vriendelijke groeten,

  Orhan Karaaslan
  info@sbbharderwijk.nl
  tel:0641940614

 3. Geachte heer,mevrouw,

  Op zaterdag 27 juni 2009 organiseren we voor het 4’de keer een Multi Culti dag in Harderwijk. Wij hebben van 28 landen muziek, dans, kunst etc. wij willen u vragen of u ook wilt deelnemen als kraamhouder. Er komen ongeveer 4000 mensen. Uw kunt hier ook u producten verkopen. Hopelijk raakt uw ze bij deze grote culturele evenement veel spullen kwijt. Wij vragen € 15 voor een kraampje.
  Het is dus zaterdag 27 juni van 11:00 uur tot 19:00 uur.
  Op onze website kunt u een filmpje zien van vorig jaar.
  Als u geïnteresseerd bent kunt uw mij mailen of bellen.

  Vriendelijke groeten,

  Orhan Karaaslan
  o.karaaslan@sbbharderwijk.nl
  tel;0641940614

Reacties zijn uitgezet