FairGroundSessions organiseert duurzame reizen waarbij je een deel van de vakantietijd besteedt aan het bezoeken en ondersteunen van bestaande ontwikkelingsprojecten door middel van vrijwilligerswerk. Geniet extra van het land door samen te werken met lokale mensen.

Er zijn duurzame rondreizen, actieve special interest reizen en vrijwilligerswerk voor zowel kleine groepen, actieve gezinnen als voor individuele reizigers, bijvoorbeeld in Brazilië, Indonesië, Peru en Zuid-Afrika.

In Brazilië is er een volleybalreis waarin beachvolleybal onder leiding van toptrainers wordt gecombineerd met het ARCA sportproject in de sloppenwijken. Ook wordt het ARCA sport project gecombineerd met een surfing for life groepsreis met surfles van locals en relaxen op het strand. Bij de individuele reizen is het bijvoorbeeld mogelijk engelse les bij naschoolse opvang te geven of aan dans of theater te werken.  

Voor meer informatie of het boeken van een reis kun je van alles lezen op hun website: www.fairgroundsessions.nl Kijk onder het kopje Travel!