mediumbulb.jpg

Ecotrend verkoopt moderne producten met een groen tintje. Bijvoorbeeld Lumia handgemaakte sojakaarsen. Deze vrolijke kaarsen zijn volledig plantaardig. Ze zijn gemaakt van biologisch geteelde soja en hebben een katoenen lont.
De kaarsen branden 50% langer dan paraffine kaarsen. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen met water en zeep. Ze zijn te koop via de webshop en verkrijgbaar in verschillende kleuren en geuren: Cinnamon – kaneel, Evergreen – fijnspar, zilverspar en dennen, Lavender love – lavendel, sinaasappel en ylang ylang, Parsley sage thyme – peterselie, salie en tijm
 
Ecotrend verkoopt ook nog andere  milieuvriendelijke producten, allemaal met een trendy look and feel.

One thought on “hippe sojakaarsen

  1. Ik zie dat er vaak alternatieve grondstoffen gebruikt worden voor was/parafinne kaarsen. Dit is vooral om het milieu te ontlasten en om “goedkopere” grondstoffen te vinden.
    De consument wil toch altijd goedkoop en nog goed voor het milieu ook. Ik ben van mening dat sojakaarsen van ecotrend een steentje bijdragen aan onze omgeving (milieu) en ze zien er nog geweldig uit ook. Dus een aanrader als je het mij vraagt.

Reacties zijn uitgezet