organic_logo_red.gifFTF Productions maakt niet alleen regelmatig een eigen collectie (onder het label Fuck The Fashion), maar werkt ook voor diverse opdrachtgevers. Het bedrijf maakt bijvoorbeeld  shirts voor festivals, restaurants, disputen en reclamedoeleinden.
Voor zowel de eigen collectie als de promotie-artikelen gebruikt FTF nu biologische katoen. (Nog niet de gehele collectie, maar dat is op termijn wel de bedoeling).
Dus organiseer je binnenkort een evenement denk dan eens aan T-shirts van FTF.  Het bedrijf gebruikt mooie soepele stoffen voor de productie van een slimfit shirt. Dus: “geen wijd geitenwollensokkenshirt dat 1 dag mee gaat”.
Voor de bedrukking van de shirts kun je een beroep doen op de grafici van FTF. Je kunt ook zelf een afbeelding aanleveren.
De eigen collectie (T-shirt, tassen en ondergoed) van FTF is te koop via de webshop.