Op zondag 15 april en zondag 22 april kun je in Amsterdam genieten van een heerlijk biologisch diner aan boord van de Bioboot. Deze milieuvriendelijke en stille rondvaartboot vaart op aardgas. Het driegangen diner dat wordt geserveerd is bereid met puur natuurlijke ingrediënten.
Aan het diner werken drie restaurants en drie cateraars mee: Fifteen, De Witte Uyl en De Waaghals, Hollandse Grond Catering, Kookstudio Peter Pan en Siere Cateraars.  Zij laten je proeven waarom zij zo graag met biologische, liefst regionale, ingrediënten werken.

De aanleiding voor de bijzondere diners is de biologische zaaiweek in de provincie noordholland. De zaaiweek is een onderdeel van de provinciale campagne noordhollandsegrond. Al eerder werd een varend diner georganiseerd tijdens de oogstweek in september. De boot was toen binnen de kortste keren volgeboekt en het diner een groot succes.

Wil je meevaren? Dan kun je reserveren bij Canal Company, tel.: 020 – 623 9886. Het diner is van 19.30 – 22.00 uur. De boot vertrekt vanaf de Canal Bus steiger, tegenover het Rijksmuseum in Amsterdam.
De prijs is € 75,– per persoon. Wat krijg je daarvoor?een boottocht van 2.5 uur, een biologisch driegangen-diner met wijnarrangement, koffie of thee tot besluit én een lekker lente-pakket van de Hofwebwinkel

bioboot1.gif